Op de Gildeschool

... mag je jezelf zijn

Snuffelen voor peuters

Is uw kind 3 jaar, dan staat er een stoeltje klaar!

Uw kind is welkom bij ons bij de peuteractiviteiten die wij op donderdag en vrijdag in samenwerking met kindercentrum Kanjers organiseren. Deze groepen bieden peuters vanaf 3 jaar de kans om al spelend met onderbouwleerlingen goed voorbereid te worden op de basisschool. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Telefoonnummer: 0578-612932

E-mail: gildeschool@stichtingproo.nl 

 

Peuterbezoek op donderdagochtend

De peuters van kindercentrum Kanjers komen eenmaal in de 14 dagen met pedagogisch medewerker Esther op bezoek bij juf Gea en de kinderen uit groep 1. Het is leuk om te zien hoe peuters en kleuters al spelend van elkaar leren. 

 

3+ groep i.s.m. kindercentrum Kanjers

De 3+ groep biedt maximaal zestien peuters vanaf 3 jaar de kans om al spelend goed voorbereid te worden op de basisschool. De groep is toegankelijk voor alle 3-jarige peuters, die in Epe wonen.

Uw kind kan instromen in de 3+ groep bij juf Germa (groepsleerkracht) en juf Bea (pedagogisch medewerker). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Albertien Kolkman, directeur van de Gildeschool, telefoonnr. 0578 612932 of met Stichting Koppel-Swoe, telefoonnr. 0578 676767.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om eens te komen kijken.
Voor meer informatie en/of een proefberekening van de onkosten van de 3+ groep in uw situatie, kunt u contact opnemen met Lumiek Hummel van de afdeling Planning van Koppel-Swoe, 
planning@koppelswoe.nl of 0578 676767.                                                                                           

Het aanmeldformulier is verkrijgbaar via de planning van Koppel-Swoe, maar ook bij kindercentrum Kanjers en op de Gildeschool.

 

 

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.