... bereid je jouw

toekomst voor

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

... bereid je jouw

toekomst voor

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

... bereid je jouw

toekomst voor

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Ons onderwijs

Kinderen ontdekken hun kracht op de Gildeschool.
We maken ons sterk voor de maximale talentontwikkeling van elke leerling die aan onze zorg wordt toevertrouwd. Wij besteden niet alleen tijd aan leren, maar ook aan zelfstandigheid, samenwerking en zelfvertrouwen. 

We geven eigentijds, uitdagend en toekomstbewust onderwijs van hoge kwaliteit, dat zich richt op de taak om kinderen een stevige basis mee te geven voor een leven in de huidige samenleving en in de toekomst. Daarom besteden we actief aandacht aan vaardigheden om de wereld te begrijpen, om waarde toe te voegen aan die wereld, om goed voor jezelf te zorgen en om samen te werken met anderen. 

De goede inspectierapporten en de positieve uitslag van de recente audit bevestigen dat wij hebben laten zien waar we voor staan: Goed onderwijs aan de kinderen van de Gildeschool. We kregen o.a. mooie beoordelingen voor het prettige leer- en werkklimaat, de goede opbrengsten van het onderwijs, de kwaliteit van het personeel en de prettige teamsfeer. 

Als openbare school staan wij open voor iedereen. Wij zijn de samenleving in het klein en we geven met elkaar het voorbeeld van hoe je respectvol en met plezier samenwerkt. Zowel met degenen die op jou lijken als met degenen die juist anders zijn. Leren doe je van en met elkaar! En reken maar dat dat later goed van pas komt! 

Meer lezen…

Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding of kennismaking? Kijk dan op de pagina: 'Plan een afspraak'.
 

Schoolvideo

Sociale media

Volg ons voor ons laatste nieuws ook op Facebook.